08.02.2013 - 08:47
Beyler su anda 15000 sp biriktirdim geliştirmelerde general dior ona basınca general alabiliniormu yani oyunda generalim oluyormu yoksa generalin kendisi rank 7 demi gelior ve geliştirmeler rank 7 de gelen generalimi geliştirior bi yardım ederseniz çok seviniri...
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
08.02.2013 - 08:52
General oyundayken oyuncuya bonus atak, defans vb. verir. Strateji general ile alakasızdır. Strateji oyunda her zaman etkili olur. General sadece kendi birliğindekilere bonus verir. Yani general ile birlikte olan 5 infantry mesela. Generalde +1 defans verme özelliği var mesela. Piyade 6 Defans yerine 7 defansa sahip olur. 7*5=35, 6*5 = 30 yani normaldeki 5 infantry generalin yanında 5 defans daha fazla olarak savaşır. General önemli. Birde birinin generalini öldürürsen büyük miktarda sp alırsın. (50 sp filan yani büyük miktarda derken.)
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
08.02.2013 - 09:14
Normal oyunlarda ilk tur general oyuncunun başkentinde başlar. Haritalarda bu özellik farklıdır. General birimi bulunmayabilir. General öldükten sonra geri getirilemez.
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
08.02.2013 - 10:58
Generalin olması için premium olman gerek. Bütün premium alabilir yada sadece Exclusive Weapons(general bunun içinde) alabilirsin. Generalin yoksa general yükseltmelerini almanda gereksiz.
----
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
08.02.2013 - 11:18
Yardım için sağolun beyler F.Sultan Mehmet(Bu3. nickim 2 rank 5 eskittim premium war diye yan car yaptm Bende bu nicki sikiyim :D Zaaa ne la aklıma bu geldi öyle yazdım bu arada nick deiştirilebiliormu? )Ayrıca 12 saatlik maçlara ilgi büyük beyler bu adamlar sürekli bilgisayarlarınımı açık tutuyorlar ?
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
08.02.2013 - 11:27
General Exclusive yi alırsam sınırsız benimmi olur yoksa belli bir müddeti warmı siteden baktım ama pek bişey anlamadım
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
08.02.2013 - 11:38
SP discounts premiumun varsa 1 gün arayla sp vermeden değiştirebilirsin, yoksa 7500 sp vermen gerek
Günlük oyunlarda elini oynarsın eli bitire basar çıkarsın, 12-25 saat sonra el bitince yine oynarsın. Sürekli orda olmak zorunda değilsin sadece oynayıp çıkacaksın.
Premiumu sınırlıda alabilirsin sınırsızda alabilirsin.
----
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
08.02.2013 - 11:47
İlginizden dolayı; pistoltr Roncho FSM(hiç yoktan nick deistirmeyi ögrendik ) tesekkur ederim.
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
A je i sigurt?