05.04.2013 - 13:10
Ej Ivan and Amok! Mirë se vini në atWar. Ne sinqerisht shpresojmë që të gëzojnë të lojës dhe përfundimisht të bëhet lojtari më i mirë ndonjëherë! Ose të paktën të ketë argëtim, kjo është ndoshta më e rëndësishme. Nëse ju nuk e keni zbuluar lojën vetë ende - të përpiqet të gjelbër [url = / loja /] [color = green] Luaj [/ color] [/ url] Lidhje në meny lartë, ose në mënyrë të barabartë të gjelbër [url = / luajnë button /] [color = lojë e gjelbër] Launch [/ color] [/ url] në faqen e parë. Sigurohuni që ju të luajnë nëpër tutorial, ajo do të shpjegojë të gjitha gjërat themelore. Dhe nëse doni të dini më shumë rreth sistemit betejë, ka gjithashtu një shumë e dobishme [url = / home / faq.php] FAQ [/ url] në faqen e internetit Loja eshtë e lirë për të luajtur përgjithmonë. Ka disa karakteristika shtesë që ju mund të blini [url = / premium /] këtu [/ url], por ata janë rreptësisht opsionale dhe vetëm të japin më shumë larmi, në vend se të ju blej fitore. Është shumë e rëndësishme për ne për të mbajtur panairin lojë për të gjithë. Si një dhuratë të mirëpritur ne ju kemi dhënë paketë Options lojë e cila do të zgjasë për tri ditë. Ka disa rregulla për të ndjekur - ju mund t'i gjeni [url = / forum / topic.php topic_id = 1843?] Këtu [/ url]. Për të përmbledhur, të jetë i sjellshëm me lojtarë të tjerë, flasin anglisht në forumet dhe chat publike dhe për të shmangur shfrytëzon dhe PS bujqësi. Kjo është në lidhje me të. Ju lutem vini re se duke përdorur lojën tonë ju pranoni të ndiqni [url = .. / home / tos.php] Terms of Service [/ url] dhe te lartpërmendur [url = / forum / topic.php? Topic_id = 1843] Rregullat e atWar [/ url]. Gezuar! Ivan & Amok this little mechanic was found through a bug i'm sending to you ivan. heh.
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
|
Nikola Tesla Llogaria u fshi |
05.04.2013 - 14:00 Nikola Tesla Llogaria u fshi
LOL!
duke u karikuar...
duke u karikuar...
|
duke u karikuar...
duke u karikuar...